Nyt medlem

Nyt Medlem i roklubben

Har du lyst til at prøve roning, så kontakt os. Vi holder hvert år en instruktionsdag - ganske gratis. Vi bruger dagen på at gennemgå lidt teori, og på at komme på vandet og ro.

Du får instruktion sammen med andre nye roere, og i løbet af få aftener vil du kunne blive frigivet, hvilket betyder, at du må ro uden, at der er en instruktør med i båden.

Når du er frigivet, så er det blot at møde op tirsdag og torsdag senest 18.30, så fordeler vi os i bådene og ror en eller flere ture rundt på Sunds sø.

Kontakt en af vore instruktører for yderligere information.

Medlemsskabet koster 875,- kr. pr. år. Unge under 19 år samt folkepensionister betaler 675,- kr.Der gives rabat til hustande med mere end 2 medlemmer. Rabatten gælder for medlemmer under 19 år, og udløses ved det 3. medlem. Du vil modtage et girokort til indbetaling.

Du skal være fyldt 12 år for at ro, men der er ingen øvre grænse.

Det forudsættes, at man som medlem af klubben deltager i klubarbejdet som blandt andet vedligeholdelse af bådene.

Kontaktinfo: klik her