Øvrige aktiviteter i klubben

Udover at ro tirsdag og torsdag har vi mange andre aktiviteter i roklubben.

Når sæsonen starter i april mødes vi til standerhejsning, hvor vi sætter standeren op og påbegynder ro sæsonen.

Vi arrangerer hvert år en tur til Fur. Vi tager af sted tidligt lørdag morgen, ror det meste af dagen og hygger os med spisning sammen om aftenen. Vi overnatter og pakker bådene sammen og kører hjem op af formiddagen næste dag.

En anden tradition er at deltage i Venø rundt, arrangeret af Struer roklub. Vi ror Venø rundt og herefter er der spisning og fest i Struer roklub.

Sankt Hans aften fejres også i klubben med helstegt pattegris og bål.

Sæsonen afsluttes med klubmesterskab og efterfølgende standerstrygningsfest.

Om vinteren er der også mulighed for at ro, men der er ikke faste ro dage som om sommeren. Desuden gælder andre regler, blandt andet skal man bære redningsvest.

Vi har fælles motionsdage om vinteren, hvor vi mødes lørdag 14.00-16.00. Og der arrangeres et par øvrige arrangementer i løbet af vinteren, det kan være en sangaften, foredrag eller andet.

Se kalenderen for tidspunkter.